Επικοινωνία & Τοποθεσία

Στείλτε μας μήνυμα


ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Βρισκόµαστε στην περιοχή του Αγίου Ονουφρίου, ένα ήσυχο αλλά ταυτόχρονα σύγχρονο προάστιο των Χανίων, µόλις 12 χιλιόµετρα από το λιµάνι της Σούδας και από το αεροδρόµιο και 6 χιλιόµετρα από το κέντρο της πόλης.

Σε απόσταση µόλις 5 λεπτών µε τα πόδια βρίσκεται η γραφική παραλία του Αγίου Ονουφρίου, βραβευµένη µε γαλάζια σηµαία, ενώ σε κοντινές αποστάσεις υπάρχουν πολλές άλλες όµορφες και γνωστές παραλίες, όπως τα Σεϊτάν λιµάνια, η παραλία του Καλαθά, του Σταυρού και του Μαραθίου.

Στην περιοχή υπάρχουν γιατροί, παιδίατροι, φαρµακεία, τράπεζες, µηχανήµατα αυτόµατης ανάληψης µετρητών, σούπερ µάρκετ, ζαχαροπλαστεία, φούρνοι, κοµµωτήρια και ινστιτούτα οµορφιάς, βενζινάδικα καθώς επίσης και εγκαταστάσεις αναψυχής όπως γήπεδα τένις, γυµναστήρια, σχολή ιστιοπλοΐας και καταδύσεων, καφετέριες, εστιατόρια. Σπουδαία αξιοθέατα και ιστορικοί χώροι υπάρχουν άφθονοι στην περιοχή µας. Οι Τάφοι των Βενιζέλων, η Μονή της Αγίας Τριάδας και η Μονή Γουβερνέτου, η οποία χτίστηκε το 1537 και από την οποία µπορεί κάποιος ακολουθώντας ένα πλακόστρωτο µονοπάτι να φτάσει στο σπήλαιο της Παναγίας της Αρκουδιώτισσας και στο Καθολικό, αποτελούν µόνο λίγες από τις επιλογές που υπάρχουν.

Contact & social media

Talos Luxury Suites | Αγίου Ονουφρίου 85 – Ακρωτήρι, 73100 Χανιά, Κρήτη
Τηλ. +30 2821049289
Κιν. +30 6978513120
E-mail. info@talosluxurysuites.gr

Ελληνικα