Αρχική

  Talos Luxury Suites

Δημιουργώντας υψηλά πρότυπα

Επιλέξτε τη σουίτα σας

ΣΟΥΙΤΕΣ

Το Talos Suites διαθέτει 7 ευρύχωρες και µοντέρνες κλιµατιζόµενες σουίτες, οι οποίες θα είναι η τέλεια επιλογή τόσο για ανθρώπους που ταξιδεύουν για επαγγελµατικούς λόγους όσο και για αυτούς που ταξιδεύουν για λόγους αναψυχής.

Η ομορφιά δεν αρκεί

Δείτε τις άψογες παροχές µας

ΠΑΡΟΧΕΣ

Βασικό στοιχείο όλων των σουιτών µας είναι ο απλός κι όµως κοµψός χαρακτήρας τους, ο οποίος σε συνδυασµό µε τις εξαίρετες και τελευταίας τεχνολογίας παροχές κάνουν το συγκρότηµά µας την απόλυτη επιλογή για τις διακοπές σας.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Οι επισκέπτες µας έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν µια ποικιλία δραστηριοτήτων, πάντοτε µετά από συνεννόηση µε τους ιδιοκτήτες. Αυτές συµπεριλαµβάνουν βόλτες µε σκάφος, ενοικίαση γηπέδου τένις και παράδοση παραδοσιακού κρητικού φαγητού στον χώρο µας.

Σχετικά με εμάς

Είτε ταξιδεύετε για δουλειές είτε επιθυµείτε να περάσετε ποιοτικό χρόνο µε την οικογένεια ή τους φίλους σας, το συγκρότηµά µας είναι εδώ για να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη διαµονή σας, προσφέροντάς σας τις υπηρεσίες και τις ανέσεις που χρειάζεστε. Με υπέροχα, µοντέρνα και πλήρως εξοπλισµένα δωµάτια και πανέµορφους κήπους, το Talos Suites διαθέτει ό,τι χρειάζεστε για να χαλαρώσετε, να εργαστείτε ή απλώς να διασκεδάσετε σε ένα «σπίτι» µακριά από το περιβάλλον του δικού σας σπιτιού.

Οδηγίες πρόσβασης

Ακολουθήστε τις οδηγίες που υποδεικνύονται για το Talos Suites από το κέντρο της πόλης

6 χλμ

Από το κέντρο της πόλης

9 χλμ

Από το Λιμάνι Σούδας

6 χλμ

Από το Αεροδρόμιο Χανίων

Free WiFi

Change of bed linen

Free Parking Lots

Early Check-in, Late Check-out

Contact & social media

Talos Luxury Suites | Αγίου Ονουφρίου 85, 73100 Χανιά, Κρήτη
Τηλ. +30 2821049289
Κιν. +30 6978513120
E-mail. info@talosluxurysuites.gr

Ελληνικα